Portretten - in de studio of op lokatie

Wil je een nieuwe profielfoto? Of heb je een zakelijk portret nodig? Of wil je gewoon een mooie foto van jezelf?

Portretten zijn er in vele soorten. We bespreken wat jij wilt en waarvoor je foto's van jezelf nodig hebt. Afhankelijk van je wensen gebruiken we mijn studio of spreken we een locatie af. Ook welke kleiding geschikt is, is iets wat we van te voren doorspreken. Na de shoot, van gemiddeld een uur, volgt het selectie- en nabewerkingsproces. Vervolgens krijg je de foto's digitaal of mooi geprint.  

Hondenfotografie - portretten en actiefoto's van honden

Eén van mijn specialisaties is hondenfotografie.

Wil je een mooi portret of een mooie actiefoto van je hond dan kan dat. Portret van baas én hond kan natuurlijk ook. We bespreken van te voren wat je wilt, kiezen een locatie waar je hond zich op zijn gemak voelt en gaan aan de slag. Een hondenfoto vergt altijd samenwerking van hond, baas en fotograaf. Wil je een actiefoto neem dan speelgoed mee. Lekkere brokjes kunnen ook handig zijn. 

Reportages

Heb je een bedrijfs- of familiebijeenkomst, of een andere happening en wil je deze vastleggen in een reportage dan kan ik dat voor je verzorgen. We bespreken van te voren wat je wilt. Als er bijzondere momenten zijn of mensen zijn die niet mogen ontbreken in de reportage laat me dat dan weten. De prijs is afhankelijk van het aantal gewenste foto's, de benodigde uren en eventueel reiskosten. 

Bedrijfsfotografie

Wil je foto's van je bedrijf voor een brochure of voor een website dan verzorg ik bedrijfsreportages. We spreken van te voren door wat je wilt dat de foto's overbrengen en waarvoor je ze wilt gebruiken. Denk aan onderwerpen als het productieproces, de werkruimtes, de medewerkers, maar ook abstractere onderwerpen, zoals de liefde voor het vak, de trots op het bedrijf, de verbondenheid met ieder die er werkt. De foto's moeten aansluiten bij het verhaal dat je zelf wilt vertellen. Nadat de fotoshoot volgt het selectie- en nabewerkingsproces. Afhankelijk van wat je wilt, ontvang je de foto's digitaal of mooi afgedrukt.